Hungry or in the mood for a party? We present: Amsterdam hotspots

Hello food and partylovers,

Since good food (or a good gin tonic), good company, some chitchat and a little party never killed nobody, I’ll give you some advise for the food and party part. Amsterdam is niet enkel very hip en trendy op vlak van fashion, maar ook voor food en party vind je hier unieke hotspots. And remember this: calories don’t count in the weekend (or when you’re on holiday) ;). So read on en ontdek mijn favoriete hotspots in Amsterdam!

Calf & Bloom
Voor de perfect break tussen het shoppen door moet je bij Calf & Bloom zijn. Hier vind je een match tussen een super locatie, lees: cosy terrasje langs de Singel, en een delicious lunch. Even de beentjes laten rusten en daarna ben je in no time in de Kalverstraat om verder te shoppen!

IMG_5677

 

5&33
The perfect dinner vind je dan weer bij 5&33.  High quality food and a unique design zorgen voor een onvergetelijke en gezellige avond. We bestelden hier verschillende gerechten to share and believe me: every single one of them was delicious! Aanrader: controfilleto affumicato (steak), tagliolini al tartufo en italian vanilla cheesecake.

 

De Foodhallen
De Foodhallen aka Food Heaven is en blijft één van de must-do’s in Amsterdam. In deze overdekte eethal vindt ieder wat wils: sushi, tapas of een portie bitterballen… You name it, they (probably) serve it. And of course, keep those gin tonics coming! 😉

 

Jimmy Woo
If you want to dance the night away, Jimmy Woo is the place to be if you like R&B, Hip/Hop, Urban or Dancehall. Deze nachtclub bestaat uit een lounge op de bovenverdieping en een unieke dansvloer, inclusief een plafond vol lichtjes, op de benedenverdieping. Party tot in de late (of vroege) uurtjes gegarandeerd!

Hope you’re going to enjoy these hotspots as much as we did!
Let me know wat jullie ervan denken 😉

Xoxo,
Palmira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s