From Hasselt with Love

Hello everyone!!

Hebben jullie mijn artikel al gelezen over mijn favoriete 48 uur in Hasselt? Hasselt is zo leuk dat je er op z’n minst 48 uur kan doorbrengen en je geen seconde moet vervelen. Dit geldt voor zowel levensgenieters als gezinnetjes met kinderen en natuurlijk ook voor de hippe vogels onder jullie.

48u_beeld_groen2

Visit Hasselt is op het moment verschillende steden in Vlaanderen en Nederland aan het bezoeken om het 48 uren verhaal te promoten.

17554511_2057718344478882_2430394978518884416_n

Omdat ik Ambassadrice Lifestyle van Hasselt ben, ga ik dit weekend ook mee op tour met visit Hasselt om iedereen te vertellen hoe leuk Hasselt is en gaan we onze passie en liefde delen! ‘From Hasselt with Love’ ❤ in Gent & Antwerpen!

48h

Ik zou geen goede ambassadrice zijn als ik niet mijn eigen favoriete 48 uur in Hasselt had uitgestippeld.  Natuurlijk ga ik deze 48 uur helemaal beleven mijn met team.

Dus als je nieuwsgierig bent hoe dat eruit gaat zien hou dan zeker mijn social media en deze blog in de gaten.
Op de Facebook pagina van Visit Hasselt vind je alvast leuke foto’s van de steden die ze al bezocht hebben.

Hier vind je het artikel over mijn favoriete 48 uur in Hasselt.

Love,

Palmira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s