Palmira goes A’dam – Pt. 1 Modefabriek

Fashion addicts get ready for some hot fashion news!

Zondagavond 22 januari vertrok ik, na een succesvol eindexamen van Blush Academy & Agency, met mijn team richting Amsterdam voor het event Modefabriek. Dit is the place to be for fashion lovers en dé plaats om nieuwe trends, outfits en designers te ontdekken.

Maandagmorgen 23 januari vertrokken we al vroeg naar de RAI in Amsterdam. Deze hal werd voor 2 dagen omgebouwd tot mode walhalla, waar je niet alleen trends en merken kan spotten, maar ook een fashion show bijwonen en lezingen volgen.

First of all, let me give you some inside information over de aankomende trends;-). Volgende winter kunnen we erg veel pink, kaki, donkerblauw en zwart verwachten. Ook denim & leather blijven helemaal hot en verschillende prints mixen and matchen is ook totally acceptable.

 

Naast fashion paradise, was ik hier ook in shoe heaven beland. Wat hier veel terugkwam was plateauzolen van simpel zwart tot alle kleuren van de regenboog in één. So, can I please have them all?

 

Naast fashion, was er ook de mogelijkheid om lezingen te volgen. Wij kozen voor deze van Kirsten Jassies over how to become a fashion instabrand. Dit was very  very interesting and inspiring en we we’re so lucky to receive some inside Instagram tips!;-)

Verder was er ook nog de kans om te genieten van free massages & gin tonic en kon je een ritje maken in een (mini-) reuzenrad.

 

Already jealous ? Wacht dan tot je my brand new outfit ziet die ik op Modefabriek kocht. 😉

raine

 

Tadaaam, here it is! Meet Palmira the Rocking Ballerina!;-) It was love at first sight toen ik deze outfit zag, dus lang twijfelen over deze aankoop heb ik niet gedaan. Ik kocht deze stoere outfit bij het Nederlandse merk Raine. Check them out if you like my outfit;-).

Na deze vermoeiende, maar inspiring day, was het tijd voor ontspanning, want wat zijn business trips zonder de pleasure part? Nieuwsgierig naar wat ik en mijn team naast Modefabriek nog gedaan hebben? Stay tuned want more info about our A’dam hotspots coming soon!

Xoxo, Palmira

Bronnen:
– modefabriek.nl
-raine.nl

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s