Take Time For Yourself

Hi beauties

Time for my Sunday blog en ik was aan het denken hoe druk zo een week kan zijn en hoe weinig tijd we voor onszelf nemen… Denken jullie daar ook zo over?

Ik hou van mijn job en ik doe het met heel veel passie en liefde, maar hierdoor vergeet ik soms hoe belangrijk het is om ook tot rust te komen. Het leven is al veel te kort en hectisch dus we moeten proberen ook tijd vrij te maken om te genieten van de kleine dingen en een rustmomentje te vinden.

Hayden 1

Wat ik graag doe om te relaxen?

Op nummer 1 staat: tijd doorbrengen met mijn Hayden omdat ik hem al zoveel moet missen doordat ik vaak (lees: bijna altijd) met het werk bezig ben. Wij gaan heel graag wandelen in het park.. fun & healthy for the both of us. En als het dat niet is, dan kunnen we ook eens goed lui wezen in de zetel 😉 nothing special, but still precious for me. Hoewel dit niet vaak gebeurd (er gaat vaak een maand voorbij dat ik geen tv gezien heb🙊)

Hoe kom ik nog tot rust? Dat is door met vriendinnen weg te gaan. Gezellig een koffietje gaan drinken en wat bijpraten. Chitchatting about life, work and guess what… cute guys 😉 hahaha we should never feel “old” for having some fun!

En mijn wekelijkse brushing is toch ook wel altijd een zen-moment! Ook daar moet ik mezelf wel verplichten mijn iPhone opzij te leggen en te relaxen ipv vanalles te regelen😱

Maar eerlijk waar, is relaxen soms heel moeilijk voor mij! Iedereen denkt altijd dat mijn leven één feest, één grote vakantie is. Niets is minder waar, maar ik maak van alles wat ik doe het beste en ja ik heb het geluk dat ik op veel plaatsen kom door mijn job, maar dat is mijn eigen verdienste en moet toegeven dat ik dan ook heeeeeeeel graag het leuke aan het nuttige koppel!

#workhard #playhard en ik voeg er nog graag aan toe: #enjoyhard

Waarom niet volop genieten van alles wat we doen? Ik geniet zo hard elke keer als iemand door mij gemaquilleerd is of een outfit aantrekt dat ik uit de rekken gehaald heb en verschijnen met een BIG SMILE. Dus ik geniet er zelfs van als ik aan het werk ben!

Dus om terug te komen op het feit dat ik niet gemakkelijk relax…mijn ouders en zus gaven aan een dagje naar zee te willen gaan vandaag. En ik heb tot op het laatste moment getwijfeld of ik wel mee zou gaan, want had nog veel werk te doen voor mijn opdrachten, voor Blush en de grote opruimactie van mijn appartement stond ook op het programma…altijd iets!

Heb dan toch besloten om mee te gaan op familie uitstap want dit is veel te kostbaar! En we hebben genoten…in Scheveningen, Nederland! Het is daar heel gezellig en Hayden is daar ook welkom op de meeste delen van het stand!


Dus na een wandeling met zeer veel wind, een heerlijke lunch, nog eens een wandeling, het zand tot helemaal in het haar, waren we al goed uitgewaaid!

Een plekje opzoeken waar we konden opwarmen en genieten van een heerlijke capuccino terwijl ik de facturen van mijn business en van Blush in orde gebracht heb en nog wat dingen heb opgevolgd. Ik was toch wat meer op mijn gemak nadat een aantal dingen in orde waren 😉

 


Eindelijk klaarde het op en brak het zonnetje door! Dus genoeg gewerkt en verhuizen naar een plekje onder de zon (doet me denken aan een liedje van vroeger van Rene Froger ‘een eigen huis’

een eigen huis
een plek onder de zon
en altijd iemand in de buurt die van me houden kon
toch wou ik dat ik net iets vaker
iets vaker simpelweg gelukkig was
oohhoo
een eigen huis
een plek onder de zon
en altijd iemand in de buurt die van me houden kon
toch wou ik dat ik net iets vaker
iets vaker simpelweg gelukkig was

Een liedje dat ik als kind nog met volle borst meegezongen heb tijdens een busrit  naar Spanje voor een zalige vakantie!

En ja, het ultieme zen moment is toch nog op vakantie gaan! Dan kan ik 100% relaxen…vanaf het moment dat ik op het vliegtuig stap!

Ik heb mijn summerholidays nog tegoed;-) Ibiza in september 🍸👙☀️ en heb nog meer zin gekregen om te vertrekken met het boek vandaag te lezen  van Anne Poelmans ‘I never believed in love at first sight until I saw Ibiza’

And you can propably guess where else I love to go to… New York City! My second home… Zo inspirerend! It truly is the city of dreams… Binnenkort kunnen jullie een blogpostje verwachten waarin ik mijn favoriete plaatsjes in New York met jullie ga delen.

So that said… maybe it’s time to find some time in our busy schedules and give ourselves a break…once in a while!

xoxo
Palmira

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s