My Travel Essentials

Ik voel de vakantievibes al! Summer is there so time for some vacation for all of us  😉 Ik ben altijd heel enthousiast om op vakantie te vertrekken (helaas wel pas in september pas) omdat ik heel graag reis, maar inpakken is een ander verhaal… But no worries, met deze ‘essentials‘ hebben jullie alles wat jullie nodig gaan hebben 😉

Beauty Bag

Als make-up artist neem ik hoogstwaarschijnlijk veel meer mee dan echt nodig is, maar deze dingen steken standaard in mijn make-up tasje. Perfecte samenstelling om een beachlook maar ook een mooie avond look mee te creëren voor een night uit.

Checklist: Bellápierre foundation poeder, BB cream, bronzer, blush, oogschaduw palet, eyeliner, mascara, false lashes, lippenstift, make-up brushes, watjes, oorstaafjes, deodorant, haarborstel, tandenborstel, tandpasta, gezichtsreiniger, shampoo & conditioner. En niet te vergeten zonnemelk & hydraterende lotion!

image

Handbag Essentials

Meestal is mijn handtas ‘a mess’ en zitten er overbodige spullen in (zoals bij de meeste vrouwen denk ik dan), maar deze dingen zijn zeker een must!

Checklist: Paspoort, vliegticket, spiegeltje, handcrème, lipgloss, zonnebril

image

Time Killers

Tijdens mijn vlucht wil ik echt zen zijn en wat tijd voor mezelf nemen. Ik lees heel graag zowel tijdens de vlucht als op vakantie wanneer ik fijn aan het strand lig dus ik neem altijd genoeg leesmateriaal mee. Niet te vergeten een tablet/laptop want wie kan hier tegenwoordig nog zonder? Het is ook gewoon leuk om een filmpje of serie te kijken terwijl je je even afzondert van de wereld (just for a little while ;-)).

Checklist: Laptop/Tablet, Iphone, Oortjes, Magazine, Book

image.jpeg

Wat ook heel handig zou zijn, moest je veel last hebben van je nek (in mijn geval) dan neem je best ook een kussentje mee. Zo kan je beter relaxen tijdens de vlucht. Én ik gebruik deze ook nog als ik op mijn strandstoel lig. De bikini bag is zo handig om je bikini in te doen zodat niet alles in je strandtas doorweekt is 👙

13553377_10153585784736283_1793603653_n

Het is zou geen zomervakantie zijn als je je bikini’s niet kan bovenhalen dus vergeet deze zeker niet in te pakken met een groot strandhanddoek. Matching bright colors, en vooral pink, I 💓 it!

Het enige wat je nu te doen staat, is je koffer pakken en genieten van je vakantie 😉

Op mijn planning staat Ibiza in september, maar heb nog leuke activiteiten deze zomer die ook een beetje vakantie zijn! Rock Werchter, Modefabriek in Amsterdam, trouwfeest in Italië van mijn best friend & ben ook maid of honor! En dan nog Pukkelpop! Can’t wait anymore!! Waar gaat jouw vakantie naartoe?

xoxo
Palmira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s