Festival Chick Stylingtips

Yes Yes darling, I am a Festival Chick!
Extrema Outdoor Belgium, Tomorrowland, Afro Latino, Werchter & Pukkelpop…I love them all! En ik heb me al een klein beetje voorbereid met leuke accessoires ❤

Vorige maand stonden we met Blush op EXTREMA OUTDOOR! Eind deze maand staat WERCHTER al op de planning en in Augustus PUKKELPOP! I’m already so excited! En hopelijk lukt Afro Latino ook nog dit jaar! Maar help, dat betekent heel veel festival outfits  & looks are needed!

Extrema.png

Enkele weken geleden toen ik in Spanje was, zag ik een leuke collectie in de H&M voor Coachella. Coachella is een zesdaagse muziekfestival in California waar geweldige bands komen optreden. Het zou geweldig zijn moest ik het komende jaar hier naartoe kunnen gaan! Ik hou enorm van het festival sfeertje… friends, sun, good music and pure freedom… Soms weet ik zelfs niet eens welke line-up er is, maar ik ga vooral voor de sfeer…iedereen is happy, niets moet, totally relax! Everybody smiles…(makes me think of Mr. Smiley, Pukkelpop 2015 – meer hierover in een toekomstige blogpost 😉 )

Ok back to reality…accessoires voor festivals!
Dit jaar heb ik enkele speciale dingen gekozen uit de H&M ❤️ Coachella collectie zoals deze mooie headpiece die je zowel met los of vast haar kan dragen. Deze kleine dingen geven toch wel een extra touch aan je outfit.

13410548_10153546045996283_1001991311_o

Deze kleurrijke sjaal kan je ook als riem gebruiken met een jeans shortje of zelfs in je haar doen & I’m in love with this necklace! Such a statement piece en past perfect met de headpiece van hierboven.

13410878_10153546052671283_297494703_o

Tijdens de zomermaanden en tussen all the crowd kan je af en toe wel wat verfrissing gebruiken dus is deze kleurrijke waaier perfect hiervoor en bovendien is het gewoon een mooie accessoire 😉 And yes, je ziet het juist 1 ring voor 4 vingers, so cool!

13410709_10153546045986283_873063672_o

Cross body bags zijn zo leuk voor als je weggaat en niet te veel wil meenemen. Deze kleuren waren zo mooi en passen perfect met de andere accessoires. Je kan het eventueel ook als clutch gebruiken. Een simpele, unikleurige outfit pimp je hier perfect mee.

Voor iemand zoals ik, die niet zonder een manicure kan leven, kon ik deze leuke stickertjes niet laten liggen. Details do matter 😉

13383389_10153546045916283_381828073_o

By the way… How cute are these tote bags? Love the funny quotes on them! Perfect voor de festivals zo een licht zakje! #bunchofstuff #icantlivewithout #unicorn #rainbows #glitter #cutekittens #bubblegum 😉

totebags.png

Ik hoop dat jullie hieruit wat inspiratie hebben opgedaan en dat jullie gaan rocken in jullie festival outfits 😉

Hier alvast de links van mijn favoriete festivals:
www.xofestival.be
www.rockwerchter.be
www.pukkelpop.be
www.tomorrowland.be
www.afro-latino.be

Laat mij weten welke festivals jullie gaan bijwonen!
Ik ga zeker nog delen welke looks ik spot op festivals 👌

xoxo, Palmira, the festival chick 😉

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s