Monthly Favorites ♡ May

Hi darlings!

Time for my monthly favorites again 😉 Check out what kind of things I loved using this month.

My Favorite App ♡

Een aantal weken geleden heb ik besloten om een klein beetje (veel) op mijn eten te letten en een doel voor me opgesteld. Via mijn vriendin, Katrien, kwam ik bij deze App Lifesum terecht and I’m already addicted haha. Je geeft je gewicht, leeftijd en lengte in en geeft in hoeveel je wil afvallen op zoveel aantal weken. De App berekent dan hoeveel calorieën je per dag mag eten om je streefdoel te behalen. Je moet elke dag ingeven wat je hebt gegeven en hoeveel je aan sport hebt gedaan en alles wordt automatisch berekend voor je. So easy and handy! Nog een leuk pluspunt: je kan de producten die je gegeten hebt ook gewoon scannen 😉 Nadeel: soms zit ik om 18u ’s avonds al aan mijn calorieën van de dag! Maar dit  doet me bewust omgaan met voeding en geeft mij een pushke geven om die avond nog op de hometrainer te springen om nog wat calorieën te verbranden! I’m looking forward to the results…

lifesum

My Favorite Accessory ♡

I discovered this lovely necklace in Maastricht. Het is van het Spaans merk Cuplé. Zelf kende ik het nog niet, maar blijkbaar is het zeer bekend in Spanje, waar ze al meer dan 100 verkooppunten hebben. I love statement pieces and this one had something special dus ik kon het niet laten om deze toe te voegen aan mijn collectie 😉

13397093_10154354330357873_22743388_o

My Favorite Cocktail ♡

Jullie konden het misschien al raden? 😉 Mijn eigen cocktail ‘Orgasmic’ @ Koks & Tales in Hasselt is toch wel mijn favorietje van de maand. Tijdens mijn 5 Year Celebration & Cocktail Tasting twee weken geleden was ik nogmaals overtuigd van deze heerlijke combinatie!

#jenever #rum #triplesec #limoensap #violettencreme

DSC_0033.jpg

My Favorite Snack ♡

I have to admit… I’m a little cookie monster and I blame Tom Hanks for it! Ik zag hem in de film ‘Big’ een Oreo koekje eten en ik was verkocht. Het zag er zo lekker uit en nu vele Oreo’s later, I’m still craving for one 🙊

Oreo

My Favorite Sunglasses ♡

I’m a sunglass fan and recently I couldn’t resist to get myself a new pair. Dus besloten Cindy en ik om een bezoekje te brengen bij Optiek Karine and guess what… I was sold 😉 Loving the new collection of Odette Lunettes by Eline De Munck!

My Favorite Beauty Product ♡

Als we geen zon krijgen in ons landje dan moeten we maar een ander manier vinden om een kleurtje te pakken = SPRAYTANNING! Ik ben de de laatste maand de producten van Marc Inbane aan het gebruiken en het is een echte aanrader! Easy thuis voor ik ga slapen en de next morning…hello sunshine! Always stay golden 😉

marc inbane

Wat was jouw favoriet productje van de maand? Be free to share 😉

xoxo, Palmira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s