Press Trip Otentic @ Côte d’Azur

Hello hello

Finally some Vitamine D! 😉 Begin this week we went to France for a Press Trip for Otentic. Read on and find out what we all discovered there…

Een paar weken geleden was ik samen met mijn bestie, Cindy, op citytrip naar Gent en daar zijn we ook langsgegaan bij Otentic because I’m in love with parfums! Niet enkel was het super om daar te zijn met al die fantastische geuren en het merk beter te leren kennen, maar werd ik ook uitgenodigd om mee te gaan op een super perstrip met deze leuke mensen. Joke & Caren van Otentic, Yentl van Just Yentl & Pink Amibition en Kora-Lee van Belmodo. Maandag ben ik met een deze toppers vertrokken richting Nice en ik wist meteen dat het een geweldige trip ging worden. So much fun!

13227687_826725920798310_2093027065229993876_o.jpg

Once we got there… I fell in love with the blue sky ♡ Wat een geweldig mooie plaats! Zo rustgevend… Wie wil nu niet elke ochtend met zo een uitzicht wakker worden?

13248343_827179610752941_7697081117041540063_o

Hotel Ermitage Du Riou in Mandelieu-la-Napoule

Op de planning stond o.a. een bezoek en rondleiding door Olivier Maure bij „Art et Parfums”, het productiehuis dat destijds werd opgericht door Edmond Roudnitska, parfumeur van Dior en Rochas. Hier worden de parfums van Otentic en vele andere wereldparfums geproduceerd. Dit was werkelijk uniek!

Op de weg terug kwamen we voorbij het legendarische dorpje Cabris waar nog steeds de meest invloedrijke parfumeurs elkaar ontmoeten.

Verder namen we ook een kijkje in de leefwereld van Jean-Denis Saisse, de parfumeur van Otentic. Hij heeft ons ontvangen in zijn 19e eeuwse strandhuis in Théoule-sur-Mer en nam ons mee naar le Plateau de Caussols om het terrein van de familie Saisse te bezoeken. Hier teelden ze vroeger lavendel als parfum ingrediënt.

Dit huis op de Plateau wordt nu vaak gebruikt als decor voor Franse films.

Tijdens de tweede dag heb ik ook leuke chats gehad met Jean Denis Saisse, the awesome perfume creator, Ivo Jacobs, mede-business owner van Otentic & de lieve Caren Ceulemans, Sales & Social Media Manager bij Otentic. Zo inspirerende mensen… Dus check zeker mijn vlog om hun boeiende verhalen te horen 😉 (link vind je onderaan)

Deze diashow vereist JavaScript.

Big thank you aan Otentic dat ik kon deelnemen aan deze fantastische trip. Geweldig weer, fantastische mensen leren kennen en boeiende verhalen gehoord over het ontstaan van dit merk. Ik kijk alvast uit naar The Party, Otentic Connect, next month 😉

xoxo
Palmira

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s