Vacation Time Calpe – Barcelona

Hola guapas y guapos!

A good vacation was long overdue…

Een tijdje terug vroeg mijn vriendin Corinne of ik een trip wilde maken naar Calpe, a girlstrip voor dat ze met haar man, Scott, verhuist naar Tokio. Hier had ik eerst mijn bedenkingen bij, omdat ik lieve Hayden niet alleen wilde laten. Maar gelukkig is hij veel beter en is hij graag bij mijn ouders. Ze wilden dan ook héél graag op hem passen. Mijn beslissing was dus gemaakt… Soms moet je gewoon dingen doen zonder er te veel bij na te denken. Zeker als het gaat over een zonnige vakantie aan het strand met één van je beste vriendinnen. Relaxing modus: ON 😉


calpe

Donderdag 5 mei was mijn vlucht in de ochtend en aangezien ik van reizen hou, is mijn vlucht een ontspanningsmoment voor mij. Ik gebruik die tijd om te lezen and during this flight I made some time for Mr. Grey 😉

Bovendien las ik in het magazine van Transavia een leuk artikel over verschillende culturen en meetinggewoontes. Explains again why I am always late…blame it on my Spanish roots!


Het hotel die lieve Corinne had uitgekozen was prachtig. We had the most beautiful view as you can see… ’s Morgens opstaan met zo een zicht is the best thing ever… So peaceful and beautiful!

The nights in Spain are the best…op het gemak klaarmaken en dan tapas y sangria in dit heerlijk rustig & ongelooflijk proper stadje maakte mijn dag compleet. Zo een keer alle tijd van de wereld hebben, dat maakt me automatisch vrolijker…en de siësta’s door de dag ook, because I love naps 😉

Na een paar daagjes in Calpe door te brengen, ben ik naar Barcelona gegaan om ook mijn lieve familie even een bezoekje te brengen. So glad I decided to continue my trip to Barcelona because I had the best time. It was short but sweet! Delicious food and my sweet family…en een inspirerende visit aan Palo Alto Market! Alles wat ik dus nodig had tijdens deze korte vakantie.

Deze diashow vereist JavaScript.

And because the weather was not good, I helped my cousin Rose on the strategy how to start up her styling business in Spain. And her 2 daughters Talia & Yasmin are fantastic! They know more on Marketing & Social media than me! Love them❤️

By the way… I’m in love with this new dress that I bought in Barcelona! De jurk is van het merk MIYUU Barcelona. So many cute and exclusive things… Definitely check out their Facebook page 😉

11259660_819476028189966_434351279159871306_o

I just love to travel because I always come back full of inspiration!
I’m actually on my way to be inspired in the Côte d’Azur. Op perstrip met het fantastisch parfummerk Otentic! So excited!:-) New blogpost on this trip coming soon…

Where should I head to on my next trip? Any suggestions?

xoxo
Palmira

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s