5 Years…🎈

Sweeties

Deze week een speciaal blogje omdat ik 5 jaar geleden begonnen ben als Fashion Stylist & Make-up Artist. Ik heb altijd al een passie voor fashion en beauty gehad en ooit heb ik de knoop moeten doorhakken. Een vaste job in marketing & sales of als freelancer & onderneemster aan de slag gaan? Ik heb toen besloten om mijn passie te volgen en ik heb er geen seconde spijt van. Het is zo fijn om mensen te helpen zodat ze zich anders in de spiegel gaan bekijken. Het geeft me een enorme voldoening when I see their beautiful happy faces.

Natuurlijk klinkt alles als rozengeur en maneschijn, maar iedereen maakt in zijn of haar carrière wel ups & downs mee. Enige raad die ik kan meegeven is om positief te blijven. Als je een keer de moed laat zakken en het opgeeft des te moeilijker het wordt om terug in jezelf te geloven. If you can dream it, you can do it. Met deze ingesteldheid moet je door het leven gaan, maar zonder de realiteit uit het oog te verliezen. 😉

Ondertussen, 5 jaar verder, heb ik zoveel mooie opportuniteiten gehad als Stylist & Make Up Artist!
Heel veel leuke projecten/opdrachten mogen doen en een sterk portfolio kunnen uitbouwen; de kans gehad te mogen werken als Beauty & Fashion Experte voor Libelle TV, VIJF & TV LimburgBlush opgericht met Caroline Rigo, onze eigen make up & fashion academie & agency; en een styling & beauty project gelanceerd met La Bottega.

Deze diashow vereist JavaScript.

Een tijdje geleden heb ik besloten om een aantal veranderingen aan mijn website te doen. Nieuw beeldmateriaal en aantal inhoudelijke aanpassingen om up to date te blijven waren zeker van toepassing. En ik weet nu al dat ik heel blij ga zijn met het resultaat omdat er geweldige mensen aan deze aanpassingen hebben gewerkt. De foto’s van de fotoshoot waren al super dus ben benieuwd hoe het er in zijn geheel gaat uitzien. Nog even geduld en ik kan het met jullie allemaal delen.

Door vele aanvragen en projecten ga ik in de toekomst met een fantastisch team werken zodat we meerdere mensen tevreden kunnen stellen. Ze zijn allemaal zo getalenteerd, en ik hoop hun elke dag toch iets te kunnen bijbrengen op professioneel vlak.

Selected & Coached by Palmira Proietti‘ zal het kwaliteitslabel zijn, dat staat voor Passion, Professional, Personal & Positive!
Ze hebben allemaal hun eigen zaak en heb een eerste selectie gemaakt van freelancers waarvan ik weet dat ze mijn aanbod op dezelfde manier brengen en ga hen hierbij coachen.
Ik weet nu al dat ik met zo een topteam van freelancers geen spijt ga hebben ♡

team
Credits foto op de presentatie: Daniëlle de Burlett

Kan niet geloven hoe snel de tijd voorbij is gevlogen… Time flies when you’re having fun! En ik ben benieuwd naar wat mij in de toekomst nog te wachten staat. Dankbaar dat ik zo positief ingestelde mensen rondom mij heb want dat geeft me nog meer energie om aan nieuwe projecten te beginnen en me 100% te geven. Goal for the future: expand my business internationally… One of my dreams so I hope it becomes reality one day. 

Leuke dingen die me de komende week nog te wachten staan: vernieuwing van mijn website. Kan niet wachten om de geweldige foto’s van shoot met jullie te delen. EN een leuke cocktail tasting. Ik heb al een tijdje een eigen cocktail bij Koks & Tales in Hasselt: “orgasmic” en na deze leuke veranderingen was dit dus een geweldig moment ervoor. Time for a celebration!!

13071760_809229169214652_4920115097375240535_o

 

Cocktail Tasting & 5yr Celebration 

Join the Cocktail Tasting on Sunday, May 22nd starting at 17h00, to try the delicious Orgasmic Cocktail or any other you would like! 
And discover at the same time the results of the fun Palmira And The City photoshoot by Daniëlle Baillien de Burlett and the new things we have coming up in the near future.

All cocktails will be offered at 10€ by Koks & Tales. Pizza & cupcakes will be provided by the Foodmonkeys. 
Very New York Style, Very Sex And The City, very very Palmira And The City!

(see Facebook event through link or scan de QR code below for more info)

13176399_811295925638273_1586218707_n

Hope to see you there 😉

xoxo
Palmira

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s