Life Is About Inspiring Each Other

Hey beauties

Een kleine recap van een weeral drukke, maar inspirationele week.

Sinds kort zijn we bij de La Bottega begonnen met korte tutorials te maken. Met de Beauty Bar willen we mensen leuke looks laten creëren in maar 5 simpele stapjes. Als beauty en fashion experte is dit een dream coming true. Mensen inspireren met simpele make-up tips & tricks… wat moet ik nog meer hebben? 😉

Deze week ging het over het creëren van een frisse lente look.

Dinsdagavond vond er bij Blush Academy een Pro Class plaats waar Paul van Rompaey, Make-up artist bij Yves Saint Laurent, waar hij ons wat meer uitleg gaf over strobing, highlighting en contouring. A true artist & teacher! #inspirational

13059642_10154259462612873_1125094906_n

Donderdag was het een mooie lentedag en hadden we een leuke stylingdag voor de boeg bij Optiek Karine.  Het was super om Sofie van mijn team bij me te hebben. Haar energie en drive inspireert me om nog meer toppers toe te voegen aan mijn team. So I’m working hard on putting a dreamteam together…

13090327_10154259462642873_321581025_n.jpg

My weekend was AWESOME! Zaterdagvoormiddag kon ik weer mijn passie voor make-up delen tijdens de weekend class bij Blush Academy & Agency. We hebben gewerkt met extreme materialen zoals waterschmink, glitters & facepainting. Een les waar de studenten zich echt konden uitleven… So much fun! Ik ben zo trots op onze studenten want ze blijven mij verbazen met hun talenten. In love with the results!

Na een intensieve les was het tijd voor quality time with one of my besties, Corinne! ♡ I went to Amsterdam for a fun girlsday and fun it was! 😉 Altijd geweldig om haar terug te zien want ze inspireert me elke keer opnieuw… Ik ken haar sinds 2000 toen ik in Amerika woonde als uitwisselingsstudente and since then she has been a super best friend to me and she always will be! She has already lived in the USA, France, Switserland, Beirut, Afghanistan, Copenhagen and next: Tokyo! So amazing… Telkens als ik haar zie en haar verhalen hoor dan zet het me nog meer aan om te gaan reizen. I already miss her but we’re planning a getaway very soon so stay tuned 😉

Zondag ben ik samen met Caroline, Winny en Ils op een event geweest in Antwerpen. GROW was een event waar deze vier sprekers spraken over hoe je kan groeien zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

13091604_10154259463032873_1305289702_o

Het was een goed gevulde week, maar allemaal zo leerrijk en inspirerend. Soms denk ik dat ik te veel in mijn agenda heb staan en op te veel plaatsen aanwezig ben. Maar achteraf bekeken heb ik er geen seconde spijt van want hoe meer mensen ik tegenkom, hoe meer geïnspireerd ik geraak.

Je moet altijd bereid zijn om jezelf te blijven verbeteren, zelfs door de kleinste dingen en dat kan enkel als je open-minded ingesteld bent. I hope I can be an inspiration for others as well.

xoxo
Palmira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s