Make-Up Trip Miami – Orlando

Hi sweeties

I ❤️ Travel, I ❤️ Make Up, I ❤️ Life with amazing friends! When you combine this, you have a fun inspirational work-trip to the USA for a Make Up Show 😀

Eind januari ben ik dus samen met mijn partner in crime, Caroline, naar Miami gegaan om van daaruit naar The Make-up Show in Orlando te gaan. Wij houden ervan om inspiratie op te doen, nieuwe producten te testen en de laatste trends te zien. That’s why we travel all the way to the other side of the world… Passion for the job! 

De eerste paar daagjes in Miami hoopten we vooral te genieten van het mooie weer! Helaas pindakaas, viel er bakken regen uit de lucht…most amount of rain since 1924! We hebben dan maar extra gebruik gemaakt om contacten te leggen, de beauty sector uit te testen en genoten van het  lekkere eten , de leuke winkels 😉 …and of course van mekaars gezelschap!

Miami is als een tweede thuis voor mij… Elke keer als ik daar ben, voelt het alsof ik nooit weg ben geweest. ♡
Ik ben echt wel een City Girl. Weet je wat ik zo heerlijk vind in een city, en vooral in de USA? Je kan zowel sporty als dressed up gekleed gaan en niemand die vreemd kijkt! Love it! Dus ik leef me dan ook altijd uit.

Na enkele daagjes zijn we naar Orlando gegaan voor The Make-Up Show. So exciting! We hebben zoveel make-up guru’s ontmoet zoals Scott Barnes, David Stella, AJ Crimson,… Hen kom je ook niet alle dagen tegen 😉 It was incredible to meet them… Such inspiring people!

We hebben dan ook workshops gevolgd om zelf bij te scholen.  Altijd fun om bij te leren, maar ook te beseffen dat we geen leken zijn in het vak 🙊 Een workshop Baking, Covering Up tattoos, Dark skin, …zo leuk en ook wat een verschil… de US Make Up Artists werken enorm dekkend! We hebben dat ook geprobeerd een avondje, maar ons gelaat voelde aan alsof het van plastiek was! Testen is fun, maar geef mij toch maar mineral make up!

Als Blush founders zijn we steeds op zoek naar de nieuwste en beste producten op de markt. Op deze trip hebben we dan ook vele nieuwe producten leren kennen; Tested & approved voor onze Blush’ers. 😉 The beautiful Caroline was already testing some great brands like Morphe, Mehron Make-up, Anastasia Beverly Hills and so much more! Terwijl ik altijd mijn nieuwe producten nog mooi in de verpakking bewaar om ze heelhuids naar België te krijgen, heeft Caroline al alles getest hahaha! We moeten er altijd om lachen.

I’m already looking forward to go with this fun beauty on our next Inspiration Make Up Trip 💄 💋

12657772_10153229226362032_1376779444783947348_o

Als afsluiter van de trip: een dagje aan het zwembad met een goed boek om tot rust te komen!
Orlando

I am so blessed 😎 #USA #Miami #Orlando #businesstrip #besties #makeup #sunshine

xoxo

Palmira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s