Progress Is Impossible Without Change

Hi loves,

It’s blog day! Tijd voor een nieuwe Sunday post op het einde van deze geweldige week. I must admit… wanneer ik terugblik op mijn week, is er één dag dat uitblinkt en dat is donderdag 07/04. The Palmira And The City Photoshoot 😉

“Change brings opportunity”… Op het einde van deze maand bestaat mijn zaak ‘Palmira Proietti Stylist & Make Up Artist‘ al 5 jaar. Ik heb jarenlang hard gewerkt op mijn zaakje op punt te krijgen en ik zal dat in toekomst nog steeds met heel veel passie blijven doen, maar na al deze jaren, was er nu wel tijd en ruimte voor een aantal veranderingen.

Mijn website was een van de zaken die ook geüpdatet moest worden en een andere look & feel krijgen dus besloten we een shoot te organiseren voor nieuw beeldmateriaal. En hoe geweldig was dit?!! Ik had een amazing team die mij erin gesteund heeft en ben hun daar zo dankbaar voor omdat ze alles hebben gegeven die dag.

Thema van de shoot: Sex And The City! 😉 Een grote inspiratiebron voor mij! Het voelde fantastisch om een dagje Carrie te zijn. The city girl who chases her dreams and loves to dress up…

We hebben tijdens de shoot zon, regen en hagel gehad, maar door het enthousiasme van mijn team is alles perfect verlopen.

12992181_10154225584212873_161070276_n

De beelden werden vastgelegd door Daniëlle De Burlett, een topfotografe die zich niet 100 maar 200 procent geeft! Mijn prachtige outfits die jullie te zien gaan krijgen, zijn allemaal samengesteld door een super styliste, Veronique Wijnants. Haar goede smaak van fashion was onmisbaar tijdens deze fotoshoot. (Met dank aan La Bottega, Paplou, Sessa, Sock You, Modemuseum Hasselt en geweldige vrienden voor het gebruiken van unbelievable hot items!) And last but not least de Blush ladies: Melisa, Eline & Marwa voor de goede organisatie & productie! ♡

We hebben goed moeten nadenken hoe we het New York gevoel in Hasselt konden krijgen en dat is ons heel goed gelukt door naar de juiste locaties te zoeken… For a moment it really felt like I was in New York City. So many thanks to La Bottega Bistro, YUP Hotel, Modemuseum Hasselt & Orangerie for letting us use your beautiful settings.

Deze diashow vereist JavaScript.

Before I forget… Dank u aan mijn lieve vriendin Cindy, mama, zus en de liefde van mijn leven, Hayden, om mij een bezoekje te brengen tijdens de shoot. Hayden heeft de dag nog dat tikkeltje specialer gemaakt voor mij ♡ Unconditional love for him…

We hebben deze fantastische dag afgesloten met een heerlijke verfrissing bij Koks & Tales and this with my very own cocktail #ORGASMIC. Binnenkort organiseren we een lekkere cocktail tasting om zo ook mijn vijfjarig bestaan te vieren so stay tuned because we’ll be expecting you… 😉 Cheers to new beginnings!

12976849_803423476461888_5345690807439438506_o

PS: Don’t forget to like my Facebook page for the end results of the photoshoot and info on the cocktail tasting!

xoxo
Palmira

 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s