Looking Through Different Glasses

A wise woman once told me: ‘Why do we buy so many different outfits and for each outfit we want matching shoes, jewelry, a purse,…but the item we wear every day, which can create a whole different look and is the most visible, we only invest in 1 pair?’

I listened, agreed and invested…

Sinds mijn 16e ย draag ik al een bril. Het is een onmisbaar stuk in mijn garderobe geworden. A second skin ๐Ÿ˜‰ We willen er altijd van kop tot teen goed uitzien en als fashion styliste is dat voor mij ook een must maar wat we vaak vergeten is dat de persoon tegenover je, altijd eerst naar je ogen kijkt. Onze eerste blik gaat meestal naar het gezicht dus is een bril volgens mij een heel belangrijk accessoire zoals eender welk kledingstuk. Het is dus belangrijk om het juiste advies te krijgen om zo tot de juiste vorm of kleur te komen.

Unknown1 (1)

Ik besloot dus een tijdje terug om naar Optiek Karine te gaan en haar professionele raad te vragen. Uiteraard was het een investering, maar ik heb er geen seconde spijt van! ๐Ÿ˜‰ Ik ben blij met de selectie van (zonne)brillen die ik gemaakt heb. I like to have some options… Nu heb ik elke dag de keuze bij een bepaald outfit and sometimes my choice of glasses just depends on what mood I am ๐Ÿ˜‰

Unknown (1)

Nu het zonnetje eindelijk terug harder aan het schijnen is, kan ik mijn zonnebrillen weer bovenhalen… Zalig! After looking at these sunny pictures I’m thinking…. Time for some vacation?! Hmm I wish… ๐Ÿ˜‰

Thanks Karine Bosmans for the wise words, great advice and very nice selection of (sun)glasses!

xoxo
Palmira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s