From workaholic to sleepyhead

Waarom laten we het nooit toe om eens te rusten en niks te doen? Ik ken(de) dat in elk geval niet…ik verveel me als ik niet bezig ben en geef altijd prioriteit aan wat MOET ipv wat ik WIL of GRAAG zou doen. Dat is er zo ingegroeid, helaas.

Ik moet toegeven dat ik een workaholic ben…en de laatste weken waren non-stop druk geweest en dus besloot ik dat in plaats van enkele dagen, een hele week verlof te nemen voor mijn verjaardag. Enkele dagen naar de Belgische kust en dan hier op het gemak dingen in orde brengen die lang zijn blijven liggen.  Opruimen geeft altijd rust in mijn hoofd. Maar om echt verlof te nemen, moet ik reizen, anders kan ik mijn hoofd niet leeg maken. Wel, mijn week verlof is anders uitgedraaid dan verwacht.

Day 1; Ik was goed begonnen met eindelijk eens naar de dokter te gaan…want dat stelde ik altijd uit omdat ik hoopte dat de pijnen in nek & schouder voorbij zouden gaan.  Dus het was hoognodig. Het resultaat: pijnstillers en een verplicht bezoek aan de chiropractor werden voorgeschreven. Aangezien ik het rustig aan moest doen, kwam het berichtje van Elspeth als geroepen om namiddag red velvet cake te gaan eten! Was een heerlijke start van mijn verlof.  Coffee, cake & girls chit-chat in the city.

12022425_790864914384411_3113342319290552628_o

Na een bezoekje aan de chiropractor, besloten Elspeth, mijn zus en ik om naar de cinema te gaan. Popcorn, chips, candy, soda, …and a hilarious movie…’How to be single?’
Gelachen, gesnoept, ontspannen…en nog een lekkere gin-tonic als afsluiter! Ja ja dit ging een heerlijke chill week worden!
From running around and always running late…naar niets op de agenda hebben staan…heerlijk! Exactly what I needed 🙂

Day 2; mijn verjaardag, maar ook een zeer trieste, donkere dag in de geschiedenis…22-03-2016. Wat er toen door mijn hoofd ging, heb in neergeschreven in een blogpost.  Toen ik ’s avonds in mijn bed lag en de honderden verjaardagswensen las, was ik zeer dankbaar. Na deze vreselijke dag, had ik toch maar besloten thuis te blijven in de buurt van mijn familie.

12376862_10154177460242873_827368231557017550_n.jpg

Day 3; uitgeslapen tot de middag, het nieuws opzetten en het besef van de gebeurtenissen, dringen nu pas door en dan besef je eens te meer dat niets moet, rusten mag en dat alles gerust een weekje kan wachten.  Het lijkt net of de wereld heel even on hold staat. Ik viel terug in slaap, op de zetel, tot 16u in de namiddag. Het enige wat ik die dag gedaan heb, is iets wat ik graag wil…Pukkelpop tickets gekocht.

12921076_10207881220379952_1763539429_n

De rest van de week is rustig verlopen. Vooral uitgeslapen en dit bijna elke dag tot de middag.  Mijn lichaam zal het nodig gehad hebben en de nieuwe medicatie zal ook een rol spelen. Ben wel nog mee gaan genieten van de lancering van Cent Pur Cent, de opening van het Stijlhuis en Stylies…allemaal ondernemende ladies, die ik graag mijn steun geef!

Dit jaar, voor Pasen, geen vroeg ontbijt bij mijn ouders, maar een lekkere en gezellige lunch. Ik moet al elke dag om 7u op so it was nice to sleep in for once. Het was een rustige dag met mijn ouders, zus en Hayden… meer moet dat niet zijn!

12670361_10154181643692873_1218765665368025212_n.jpg

Na een week goed gerust te hebben, ben ik weer klaar om (rustig) aan de slag te gaan. Waarom altijd hollen? Waarom altijd de mooie dingen aan ons voorbij laten gaan? Waarom altijd doen wat een ander verwacht en niet wat je zelf graag wilt?  Neen zeggen is zo moeilijk voor mij haha!

Mijn voornemen na deze week: ik ga niet meer altijd maar rennen van het één naar het ander, tenzij ik dat zelf wil 🙂 I love my job and want to keep it that way!

Hmm, ben benieuwd hoelang ik mijn goede voornemens ga volhouden.
Heb jij al hetzelfde ervaren? Benieuwd naar jouw tips 🙂

xoxo
Palmira

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s