Giving Women More Confidence

“Never forget how Fabulous you truly are”

Wanneer ik op zondagavond zo nadenk over de afgelopen week, dan besef ik hoeveel geluk ik heb…geluk met een gave…een gave om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven! En daar haal ik veel voldoening uit! Lucky me, right?

Op maandag en woensdag heb ik genoten van het geven van beautytips bij La Bottega.
We hebben een beauty tutorial opgenomen om andere te inspireren en weer geweldige klantjes ontmoet, gemaquilleerd en doen stralen. Zo leuk om achteraf postjes op social media te zien van hoe blij ze zijn!  Make Up Artistry…met zo weinig, zo een grote impact hebben.

Op dinsdag was het een zeer speciale International Women’s Day!  Eerst richting Medialaan waar Caroline & ik voor de eerste keer de testpilot mochten bekijken van een fashion/beauty item en het nieuws meekregen dat het goed was. #usproud & #excited om onze passie grootschalig te delen.

12325491_10153354654096283_1530809581_o

’s Avonds met veel enthousiasme en een geweldig team een styling workshop kunnen geven bij Mamzel.  Gezellig in groep, laat ik hen ontdekken wat de impact van kleding & kleuren is en laat ik hen beseffen dat we allemaal uniek zijn en dat ze nooit mogen vergeten hoe geweldig ze eigenlijk zijn! Achteraf individueel ingaan op de vragen die ze hebben, de twijfels, …want ja vrouwen twijfelen nu eenmaal vaker en zijn niet zo zelfzeker als mannen, maar hoe heerlijk om te zien dat we door onze passie & kennis, vrouwen meer zelfvertrouwen kunnen geven.

12499417_10153354672611283_1953879645_o.jpg12596758_10153354672466283_839132930_o.jpg

Donderdagavond is het wekelijks Fashion Stylist les bij Blush Academy! I love a challenge en had de praktijkles uitdagend opgesteld.  Ze mochten hun eigen model analyseren op kleur en dan switchen met iemand anders en dan afwachten of het resultaat hetzelfde was.

De uitdaging en de studenten zelfstandig laten werken…het geeft hen enorm veel zelfvertrouwen…zeker als ze zien dat ze het kunnen…en they are good!

12718148_10154120698857873_4936980574927684172_n

Mijn week bleef Mamzellig want op zaterdagochtend gingen we met een 12-tal Mamzellen op shoppingtour in Hasselt na een trendpresentatie tijdens het ontbijt.  Mijn boodschap blijft altijd…geef een eigen vertaling aan trends en blijf vooral trouw aan je eigen stijl!

Zondag, voor velen een rustdag, voor mij een Blush-dag🙂
Make Up Artist lessen gegeven de hele dag.  Wij doen veel meer dan aanleren hoe, waarom, waarmee je een bepaalde make up kan aanbrengen. Wij leren ook dat de make up artiesten in zichzelf moeten geloven en zelfvertrouwen groeit door dingen te proberen op vlak van techniek, textuur, kleurkeuze, … en ik begeleid hen daar heel graag in!

En de andere momenten deze week waren gezellig op kantoor met ons team want oh ja, maandag zijn onze stagiaires communicatie van de PXL gestart, they are so lovely & inspiring. Hun eerste opdracht, een SWOT analyse van onze verschillende activiteiten maken. Marwa, mijn stagiaire gaf me een beeld van wat ik allemaal doe en welke impact dit op anderen heeft. Ze heeft me geïnspireerd om deze blog te schrijven over “giving women more confidence” en haar analyse geeft mij ook meer zelfvertrouwen.  Elke vrouw heeft dat toch nodig, een reminder van ‘how fabulous we truly are”!

XOXO,
Palmira

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s