Sex And The City Inspiration

Dat ik een fan ben van Sex And The City van dag 1 was me al snel duidelijk! New York City, fashionable outfits, cosmopolitans, 4 geweldige vrouwen met ieder hun eigen karakter & verhalen,…  Ik moet toegeven dat ik de reeks en de 2 films al herhaaldelijk gezien heb! Ooit heb ik in Miami een SATC Marathon gehouden tot 6u ’s morgens! En een periode dat ik dagelijks opstond om de dag te starten op mijn hometrainer, ging gepaard met 1 aflevering…ideaal zo 25 minuutjes sporten en tegelijkertijd geïnspireerd worden!

Als het aan mij lag, liep ik elke dag rond in SATC outfits! Ja, als het echt aan mij lag, zou ik ook in NYC wonen en zou niemand raar opkijken als ik zo rondliep:-)

Hoe vaak heb ik niet met vriendinnen een gezellig avondje gehad en deed ons gesprek me denken aan SATC…wilde verhalen of net seuterige en iedereen kreeg wel een karakter toegewezen: Samantha voor de mannenverslindster, Miranda voor de bossy one, Charlotte de eeuwige naïve, seuterige en Carrie…de storyteller, dreamer, romanticus, shoe-addict! I love Carrie ❤

Wanneer ik zo terugblik, is het al vaak een inspiratie geweest:

  • Bij het starten als Styliste & Make Up Artist, koos ik voor de naam Style And True Colors…SATC dus!
  • Toen ik een naam moest kiezen voor mijn hondje, wou ik heel graag Aidan (zoals the character in SATC Aidan Shaw).  In zijn geboortejaar 2008, was de letter H toepasselijk voor de naam van je hond…dus werd het Hayden
  • Mijn beste vriend en ik, noemen elkaar Mr. Big & Miss Bradshaw 😉

Misschien meer SATC addict dan fan?

Carrie_Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s